Naše stěhování nezná žádné překážky


Napsáno 11. prosince 2017 12:46


Představte si situaci, že navštívíte pražský veletrh nábytku For Interior pořádaný na podzim roku 2017, abyste si na něm vybrali novou sedačku za zvýhodněnou cenu. Zaujme Vás velmi variabilní nabídka sedacích souprav na míru u společnosti Bytcentrum, a protože chcete využít lepší veletržní ceny a garance dodání do Vánoc, pořídíte si sedačku do svého bytu. Pořídíte si velkou rohovou sedačku s křeslem a těšíte se, až Vám ji před Vánocemi dovezou. Když ovšem nastane den "D" a zazvoní zvonek u dveří, začínáte s hrůzou postupně zjišťovat, že se Vám patrně nepodaří sedací soupravu dostat do Vašeho bytu kvůli velmi úzkému schodišti a úzkým vstupním dveřím. A co potom? 

Zákazník v tomto případě měl štěstí, neboť jsme mu vezli sedací soupravu my - společnost Bytcentrum. Jsme na trhu velmi dlouhou dobu (přes 24 let), za kterou jsme nasbírali velké množství zkušeností nejen s výrobou a prodejem sedacích souprav, ale také s jejich servisem a v neposlední řadě také s dopravou a stěhováním sedací soupravy na místo určené naším zákazníkem. Umíme si tak poradit s kdejakou překážkou - ve shora uvedeném případě s velmi úzkým schodištěm a malými vchodovými dveřmi.

Zajímá Vás, jak jsme si s takovou situací poradili? Pak se můžete podívat na níže uvedenou galerii.


 


 

Líbí se Vám sedací souprava Bellona?

Poté se kliknutím na obrázek dostanete pro více informací na detail produktu, kde máme velké množství obrázků, které by Vás mohly inspirovat. Zde postačí uvést, že je sedačka Bellona velmi oblíbená pro svoji velkou variabilitu - vyrábí se na míru jako křeslo, pohovka, sedačka do L, rohová sedačka nebo sedačka do U. To vše v mnoha různých provedeních.

 

 

Zajímá Vás více realizací u našich zákazníků?

Pokud Vás zajímá více realizací u našich zákazníků, ať už v nájemním bydlení či bydlení ve vlastním, nechejte se inspirovat v naší sekci - GALERIE REALIZACÍ.