Nejoblíbenější sedací soupravy roku 2017


Napsáno 12. května 2017 23:24


První čtvrtletí roku 2017 je již za námi a my můžeme začít pomalu vyhodnocovat, kterým směrem se bude odvíjet letošní prodej sedacích souprav. Zda preference zákazníků zůstanou stejné nebo zda se změní zcela poptávka po soupravách a budou v oblibě jiné modely než roky předcházející.

Tak jako každý rok se i tento naše firma Bytcentrum v.o.s zúčastnila mezinárodní výstavy v Praze a v Nitře. Obě tyto výstavy navštívilo tisíce zájemců o kožené sedací soupravy. Z jejich zájmu ale také z analýzy prodaných souprav na našich prodejnách je vidět, že největší oblibě se těší moderní soupravy. Soupravy, které jsou variabilní a které se přizpůsobí klientovi. Soupravy, které nabízí něco víc než jen pohodlné sezení. Takové, které dokáží díky přídavným el. funkcím nabídnout dokonalou relaxaci.

Sedací souprava Levana

Zástupcem takového modelu je moderní sedací souprava Levana. Oblíbená zákazníky zejména pro své polohovací područky a záhlavníky. Možnost výběru ze dvou hloubek sedu je také velmi ceněná. Samotné pohodlí soupravy lze ovlivnit také zvolením tuhosti výplně sedáků. Tento model má navíc spoustu elektrických vychytávek jako zvětšení sedu oblíbené zejména při ležení u televize nebo polohování podnožky a záhlavníku pro zvýšení komfortu při relaxaci. Hodí se do velkých místností, ale i třeba do obývacího pokoje v paneláku.

Sedací souprava Bellona

Zákazníci ,kteří hledají spíše něco konvenčního a elegantního, si oblíbili sedací soupravu Bellona. Souprava velmi podobná Levaně. Rozdíl je hlavně v zaoblených područkách.

Sedací souprava Chronos

Velmi zdařilý model od stejného výrobce, který se řadí mezi nejprodávanější z kožených sedacích souprav, je sedací souprava Chronos. Oblíbená sedací souprava pro svoji jedinečnou kombinaci pohodlí a designového zpracování. Její přednosti kromě maximální variability je výška záhlavníků, které umožňují opěr hlavy tak velmi žádaný mezi klienty. Nejčastěji se objednává v semianilinové kůži, zvlášť jemné a měkké na dotyk.

Sedací souprava Normandia

Absolutní špičkou na trhu jsou moderní soupravy z nubukové kůže. Jedná se o nejluxusnější kůže, které jsou vyhledávané zejména pro svoji vysokou prodyšnost, příjemný měkký povrch a přírodní vzhled. V tomto typu kůže se stala favoritem souprava Normandia z výroby firmy Bytcentrum v.o.s .a souprava Arizona od holandského dodavatele. Oba tyto modely patří mezi novinky roku 2017 a ihned po uvedení na trh si získali řadu zákazníků.

Sedací souprava Arizona

Designová kožená sedačka Arizona s celkovou výškou 87 cm je velmi variabilní. Lze ji objednat v rohové verzi i jako samostatnou pohovku a křeslo. Prvkem, který tento model činí výjimečným, je výrazné kontrastní prošití kůže. Souprava je umístěna na nízkých dřevěných nožičkách z masivu.

Oproti tomu sedací souprava Normandia se vyznačuje jednoduchým až se dá říci hranatým designem. Exkluzivitu modelu také podporuje tzv. otevřený šev na všech hranách soupravy, který je velmi náročný na přesnost šití a ukazuje tak dokonalé rukodělné zpracování. Model se dá ušít přesně na míru dle požadavků zákazníka. Normandia je určena pro nejnáročnějšího zákazníka, který hledá originalitu a perfektní dílenské zpracování .

Na závěr nesmíme zapomenout také na velmi oblíbená relaxační křesla. Přední příčky v prodeji si stále drží křeslo Aroma od belgického výrobce. Křesílko, která láká k relaxaci díky polohovacímu mechanismu s aretací v libovolné poloze. S možností objednat i ve verzi s elektrickým ovládáním.