4 důvody, proč si nechat vyrobit nábytek na míru


Napsáno 2. června 2022 23:15


Nábytek na míru je osobitý, originální a hodí se i do atypických prostor. Proč byste si ho měli pořídit i vy?

1) Nábytek na míru má duši

Nábytek na míru vám zaručí, že stejný kousek jako vy nebude mít nikdo jiný. Navíc bude mít duši. Každý kus dřeva, každý šroub a každý metr látky vezmou do ruky mistři svého oboru. Pod jejich vedením tak vznikne designový doplněk do vaší domácnosti, který vám bude dělat jen samou radost. 

2) Nábytek na míru se vejde i do atypických prostor

Nábytek na míru je pro vás vhodný také v případě, že bydlíte v atypickém interiéru. Co tím myslíme? Jedná se například o podkrovní byty nebo místnosti s kulatými rohy. Do takových prostor se vám běžný konfekční nábytek hodit nebude. Nechte si ho proto vyrobit na míru. Ručně vyrobený kousek padne do atypických prostor jako ulitý.

3) Nábytek na míru má originální design

Ručně vyrobený nábytek je originální a má osobitý design. Oceníte ho, pokud máte specifický nebo náročný vkus. Doma ale nemusíte mít jen skříně od truhláře. Ručně se vyrábí také sedací soupravy, křesla nebo postele. Jak si je objednáte? Je to velmi snadné. Vyberete si tvar, velikost, typ látky a speciální vymoženosti. Mezi ně patří například polohovatelnost, USB zásuvka, lednička v područce nebo vytápění. Práce se poté ujme tým odborníků a vy se můžete těšit na nový kousek do vaší domácnosti.

4) Nábytek na míru nabízí vše, co potřebujete

Nábytek na míru si můžete upravit přesně podle vašich potřeb. U našich sedaček na míru si můžete vybrat například:

  • materiál potahu

  • výsuvné sedáky,

  • ovládání funkcí pomocí aplikace v telefonu,

  • polohovatelnou opěrku hlavy,

  • nebo vyhřívání.

Jak celá výroba nábytku na míru probíhá se dozvíte na našem webu. Nebo nás kontaktujte, rádi s vámi vše probereme osobně.