Jaké luxusní sedací soupravy jsou hity roku 2020?


Napsáno 11. července 2020 13:51


Chcete mít pří výběru ideální pohovky pevnou ruku a stále se nemůžete rozhodnout, která sedací souprava je pro vás ta pravá? Doporučujeme vám některou z těchto kvalitních kožených souprav. Všechny dodáváme v nejvyšší možné kvalitě a díky zakázkové výrobě umožňujeme upravit každý kousek podle vašich představ.

Sedací souprava Isla

Tato souprava holandského stylu z broušené nubukové kůže je neotřelá a zároveň je její design velmi jednoduchý. Broušená kůže Africana je špičkou na trhu a zvláště v létě se přizpůsobí teplotě a povrchu kůže. V případě zájmu je možné sedačku zhotovit z klasické pigmentované kůže. Sedačka stojí na kovových ližinách, což je prvek v současném interiérovém designu velmi oblíbený. 

Sedací souprava Cadini

Luxusní a velmi variabilní sedací souprava, která se ve všech parametrech přizpůsobí Vašemu interiéru. Rozměr se dá upravovat na míru po 10 cm jak v rohovém, tak i v klasickém provedení s výběrem zakončení –  područka, zakončení bez područky tzv.terminál nebo lenoška o délce 162 cm. Pro nejnáročnější zákazníky máme v nabídce speciální elektrické funkce, které Vám zvýší užitnou hodnotu sedací soupravy. Své pohodlí můžete dále ovlivnit výběrem jedné ze 3 tuhostí sedu. Pro dokonalý soulad s interiérem pak máte na výběr z několika různých tvarových i barevných provedení elegantních nožiček.

Luxusní sedací souprava Normandia

Normandii pro vás vyrábíme z prvotřídní buvolí kůže. Té byla navzdory broušení zachována původní struktura. Kůže je povoskovaná a ošetřená lehkou patinou, která chrání useň po dlouhá léta a zároveň se nejedná o agresivní zásah vůči tomuto vzácnému materiálu.  Zvláštností tohoto kousku jsou vnější otevřené švy podporující rustikálního ducha výrobku. 

Anglická sedací souprava Carlotta

Pokud se nemůžete rozhodnout mezi klasickou elegancí a extravagancí, doporučujeme Carlottu, která se ujme i do střídmého interiéru, přesto svým červeným zbarvením bude krásně vyčnívat například v jednoduchých industriálních nebo čistě bílých místnostech. Můžete ji postavit i volně do prostoru, díky tomu, že je prošita i na zadní straně. Pevnost švů této sedačky zvyšuje jejich dvojité sešívání.

Sedací souprava Gols

Milovníkům střídmého a klasického stylu padne do oka tato krásná klasická souprava. Hnědá barva se hodí do jakéhokoliv interiéru. Zvolit si můžete koženou i látkovou verzi. Je možné si zvolit, zda chcete klasickou rovnou, nebo rohovou variantu. Klasickou verzi je možné objednat i s křeslem. Navíc se nemusíte držet kůže, je možné na zakázku vyrobit soupravu s látkovým potahem a také přizpůsobit rozměry vašim požadavkům.