Co je to látka Aquaclean? Tohle o ní nejspíš nevíte


Napsáno 4. října 2021 15:53


Už jste slyšeli o revoluční technologii Aquaclean? Pokud právě překvapeně kroutíte hlavou, nastražte uši. Jakmile objevíte pohovky s úpravou Aquaclean, už nebudete chtít nic jiného.

Sedací souprava Tofane

Technologie Aquaclean

Tato technologie chrání vaši pohovku před ušpiněním. Revoluční povrchová úprava si poradí s každým typem skvrny. Na její odstranění vám bude stačit jen čistá voda a suchý hadřík. Údržba je jednoduchá, rychlá a velmi praktická. Podívejme se na funkci Aquaclean trochu podrobněji.

Jaký je rozdíl mezi technologií Aquaclean a odpuzovačem kapaliny?

Běžné odpuzovače vody jsou účinné ve chvíli, kdy je kapalina na povrchu pohovky. Jakmile se dostane do látky, odpuzovač vody ztrácí svou moc. Špína se zažere dovnitř pohovky a vy ji budete muset nechat odborně vyčistit.

Aquaclean oproti tomu působí jako odpuzovač kapalin a zároveň usnadňuje čištění pohovky. Údržba pohovky je díky tomu velmi jednoduchá, rychlá a pohodlná. Aquaclean navíc prodlužuje životnost čalouněného nábytku.

Jaké pohovky nabízí technologii Aquaclean?

Ne každá sedačka tuto funkci nabízí. Tato technologie je aplikována během průmyslového procesu a při její výrobě musí být dodržen kompletní průběh výroby textilního produktu. Při nákupu nové pohovky se proto zajímejte o to, zda patří do sekce omyvatelných.

Jaké skvrny se dají vyčistit pomocí technologie Aquaclean?

Technologie Aquaclean patří mezi nejúčinnější na trhu. Neexistuje skvrna z domácího prostředí, kterou byste s její pomocí neodstranili. Ať už na sedačce objevíte skvrny od jídla, pití, krémů, domácích mazlíčků nebo fixů, vše jednoduše umyjete. V extrémních případech je lepší použít kapku mýdla a následně čistou vodu. Na většinu skvrn vám ale bude stačit jen voda. Rozhodně nepoužívejte alkohol nebo chemické prostředky.

Sedací souprava Cadini

Jak se odstraňují skvrny pomocí technologie Aquaclean?

Je to velmi snadné. K vyčištění látkové sedačky vám stačí voda a suchý hadřík. Jemně otřete skvrnu pomocí čisté vody a látku nechte uschnout. Uvidíte, že na ní nezůstane ani památka po špíně. Technologie je dokonce účinná i v případě, že je skvrna na látce již několik hodin nebo dní.

Je možné prát podušky v pračce?

Ano, podušky s úpravou Aquaclean můžete prát v pračce. Látku ale vždy perte podle pokynů výrobce, které uvádí na etiketě. Každý typ vlákna si žádá jinou teplotu při praní a jiný způsob žehlení.

Jaké látky s úpravou Aquaclean nabízíte?

Vzorník látky s funkcí Aquaclean najdete na našem webu. Vybírat můžete z neutrálních odstínů nebo například z výrazné červené a černé. Pokud si nejste výběrem jisti, kontaktujte nás. Rádi s vámi probereme vaše představy a vybereme nejlepší vhodnou variantu.

Mohu u sedačky na míru využít funkci Aquaclean?

Ano, můžete. Vyrábíme standardní i atypické sedací soupravy, které uspokojí i toho nejnáročnějšího zákazníka. Ve vlastní čalounické dílně následně vyrobíme sedačku na míru přesně podle vašich představ.

Všechny luxusní sedací soupravy najdete na našem webu. Vyberte si exkluzivní látkové sedačky s více než dvacetiletou tradicí, v nepřeberném množství dekorů a designových barev.

Sedací souprava Mauriac