Proč může být sedací souprava z broušené kůže nejlepší volbou?


Napsáno 9. června 2021 09:13


Broušená kůže patří mezi nejluxusnější materiály. Sedačka v tomto provedení vám vydrží celý život a stále bude vypadat skvěle.

Broušená kůže

Broušená kůže je luxusní materiál, který se vyznačuje přírodním vzhledem, hebkostí a vysokou prodyšností. S broušenou kůží se setkáte také v módním odvětví. Vyrábí se z ní boty, bundy nebo kabelky.

Vzorník broušené kůže

Výhody a nevýhody broušené kůže

Broušená kůže má mnoho výborných vlastností. Je hladká, prodyšná a perfektně se přizpůsobí teplotě lidského těla. To znamená, že vás nebude studit, až se na sedačku posadíte.

Je vhodná do kanceláří nebo do domácností bez dětí a domácích mazlíčků. Proč? Rychle se na ní usazují nečistoty a je náchylná k mechanickému opotřebení. Drápky zvířat by ji mohly nenávratně zničit, stejně tak fixy nebo rozlité pití. Pro správnou péči je důležitá impregnace na broušenou kůži.

Jak vybrat sedačku z broušené kůže

Při nákupu je nejlepší, pokud si sedačku můžete vyzkoušet a prohlédnout osobně na prodejně. Pokud to možné není, využijte online vzorníky. Broušená kůže je přírodní, proto se vyrábí především v odstínech hnědé, béžové a černé. Jsou na ní také viditelné známky ze života zvířat a drobné póry.

Sedací soupravy z broušené kůže

Sedací soupravy z broušené kůže se hodí do moderní i rustikální domácnosti. Podívejte se na některou z našich sedaček a vyberte si tu pravou pro vás.

Moderní sedací souprava

Zástupcem moderní sedací soupravy z broušené kůže je například pohovka Astoria. Díky tenkým kovovým nohám působí velmi vzdušným a lehkým dojmem. Je variabilní a nabízí řadu možných konfigurací. Bude se vám líbit, ať už hledáte rohovu sedačku, sedačku s područkou nebo samostatnou pohovku. Nabízíme ji totiž ve všech těchto variantách. Je vyrobená z broušené kůže Africana, která je absolutní špičkou na trhu. Je zavoskovaná a díky tomu v létě nelepí a v zimě nestudí. 

Sedací souprava Astoria

Klasická sedací souprava

Klasická sedací souprava s jednoduchým a nadčasovým designem. To je pohovka Liam. Nabízíme ji jako třímístnou sedačku s lenoškou a je vyrobená v luxusní nubukové kůži. Perfektně se hodí do rustikálních a anglických interiérů.

Originální sedací souprava

Hledáte nevšední pohovku, která vás ohromí svým originálním stylem? Tou pravou pro vás by mohla být sedací souprava Cooper. Nabízíme ji jako jednoduché sofa, stylové křeslo nebo taburet. Na první pohled působí velmi pohodlně a komfortně. Díky patině, kterou má, bude vypadat po dlouhá léta jako nová.

Stylová sedací souprava

Stylovou sedací soupravu s dokonalým ergonomickým tvarem, zaoblenými područkami a precizním kontrastním prošitím najdete pod názvem Goya. Tento model si můžete vybrat ve variantě křesla nebo dvoumístné a trojmístné sedačky a v rozměrech 150 cm, 180 cm nebo 210 cm. 

Sedací souprava Goya

Celou nabídku luxusních sedacích souprav najdete na našem webu, případně se za námi zastavte do některé z našich prodejen.